Ontwerpen van logo's

Bent u op zoek naar een logo voor uw bedrijf, dienst of product? Wij helpen u graag bij de ontwikkeling ervan. Op basis van uw wensen ontwerpen wij het beeldmerk dat bij u past.

Wanneer u een nieuw bedrijf start, of een nieuw product op de markt wilt brengen dan is een logo één van de eerste zaken waar u over na moet denken. The WebStudio heeft de juiste grafische kennis in huis om voor u een goed en passend logo neer te zetten. Naast onze eigen grafische vormgevers heeft The WebStudio ook een goede samenwerking met een aantal andere vormgevers, zodat wij per opdracht kunnen afstemmen welke vormgever wij het beste bij die specifieke opdracht vinden passen.

Een logo is één van de belangrijkste onderdelen van uw visuele uitstraling. Het ontwerpen van een logo mag nooit onderschat worden. Want vanuit het logo wordt de rest van uw huisstijl bepaald. Uw potentiële klanten zullen uw bedrijf vaak eerst beoordelen op uw huisstijl alvorens ze met u contact opnemen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ontwerp van een logo voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel 0492 - 77 22 00, of stuur ons een e-mail.